Functıes

Functıes Voor Afstandsonderwıjs

globalisering:
Instellingen die onderwijs op afstand aanbieden, zijn over het algemeen in staat om onderwijs op mondiaal niveau te bieden. Meer dan 100 jaar onderwijs in Europa (vooral in het VK en Frankrijk), onderwijsinstellingen bieden dergelijke diensten regelmatig aan en bieden onderwijs op afstand aan burgers die handel drijven met functionarissen in overzeese landen.

Personalisatie:
Het meest opvallende kenmerk van het traditionele onderwijssysteem in het Oosten en Westen is dat de leraar en de leerling face-to-face met elkaar communiceren. Dit type onderwijs is over het algemeen georganiseerd volgens het algemene niveau van de groep in plaats van de verschillende intelligentie en leercapaciteiten van de studenten. Het systeem van afstandsonderwijs neemt een positie in waarbij de student individueel kan worden opgeleid door de klasomgeving te nemen. In dit systeem ontvangt de plaats van de institutionele leerling gepersonaliseerd leren op basis van het individu.

Industrialisatie:
Net als de oprichting van verwante industrieën om te voldoen aan de groeiende behoefte van een grote bevolking aan een product, is het onvermijdelijk geworden om instellingen voor afstandsonderwijs te openen om snel en effectief te kunnen reageren op de toenemende onderwijsbehoeften van mensen.

Presenteren aan studenten die niet kunnen deelnemen voor traditionele studenten:
Afstandsonderwijs is een onderwijssysteem dat jaarlijks door miljoenen mensen wereldwijd wordt verkozen. Het is echter een verwachte keuze voor diegenen die qua tijd/plaats niet kunnen participeren in de betreffende onderwijsinstelling (fulltime medewerkers – ambtenaren, militairen – woonachtig in verschillende steden/landen).

Mobiliteit:
Terwijl in de jaren tachtig vaste computerconferentiesystemen en tweerichtingsvideoconferentiesystemen werden gebruikt om te communiceren tussen verre locaties, worden draagbare computers en mobiele telefoons nu op aanzienlijke niveaus gebruikt.

Snelle feedback:
Tegenwoordig kunnen studenten met afstandsonderwijs hun huiswerk op elk moment van de dag vanuit elk deel van de wereld via e-mail verzenden, en kunnen ze op dezelfde manier de evaluatieresultaten van deze onderzoeken via het www krijgen.

Het is goedkoper dan andere onderwijssystemen:
Afstandsonderwijs is het goedkoopste van alle opleidingssystemen, behalve dat de investering in infrastructuur op een zeer hoog niveau ligt, of de kosten per student hoger zijn dan in traditioneel onderwijs, of het aantal studenten dat de investeringskosten kan betalen niet beschikbaar.

Technologie en onderwijs:
Virtuele lessen kunnen met elkaar worden verbonden met behulp van satelliet- of gecomprimeerde videocodering of volledige bandbreedte, en mensen op deze site kunnen persoonlijke training krijgen, zelfs als ze zich op afgelegen locaties bevinden.