Studenten Begeleıdıng Dıensten

Studentenbegeleidingsdiensten

Onze trainingsconsulenten zijn constant bezig om u te begeleiden bij elk probleem.

Registeradviseur

Je registeradviseur staat aan je zijde tijdens het hele toelatingsproces voor programma’s, collegegeld en zal je helpen met alle vragen die je nodig hebt voordat je met je lessen begint. Het zal ook de nodige informatie verstrekken over overboekingen. Samen met je adviseur maak je een opleidingsplan waarmee je je opleiding volgens je eigen regels kunt afronden.

Academische adviseur

Je studieadviseur zal tijdens je studie aan de Brussels Capital University contact met je opnemen. Je studieadviseur helpt je niet alleen bij het kiezen van je vakken, maar activeert ook je online lessen en plant je vakken in. Advisor helpt je op alle mogelijke manieren vanaf de dag dat je bent ingeschreven tot de dag dat je afstudeert. Help je ook als financieel adviseur. Dienovereenkomstig zijn financiële opties, beursmogelijkheden, betalingsopties, zoals betalingsopties die u wilt weten over elke oplossing, vereist.

Loopbaanadviseur

Een loopbaanadviseur gaat voor je aan de slag als je gebruik wilt maken van onze loopbaandiensten. De loopbaanadviseur geeft je de vaardigheden om je werving te verbeteren, zoals het opstellen van een Cur-riculum Vitae (C.V), het creëren van je professionele netwerk, het gebruik van interviewtechnieken, loononderhandelingen. Ook houdt zij/hij je op de hoogte van passende vacatures.