Carrıèreservıces

Carrıèreservıces

De Brussels Capital University biedt haar studenten belangrijke diensten voor loopbaanontwikkeling en probeert hun rekrutering op vele manieren te vergroten. Ons doel is niet alleen om een ​​uitstekende leerervaring te bieden, maar ook om de professionele doelstellingen van de studenten te garanderen. We bieden de volgende diensten aan onze studenten die ze zowel academisch als professioneel zullen bereiken.

Curriculum Vitae en sollicitatiebrief voorbereidingsdiensten

Een goed geschreven, professioneel Curriculum Vitae (C.V) en een begeleidende brief zijn als een toegangsbewijs naar je droombaan. In de institutionele omgeving zijn dit uw geschreven foto’s en spelen ze een grote rol bij het creëren van een goede indruk in de ogen van uw mogelijke werkgever. Je perfecte C.V, je sollicitatiebrief en je droombaan zijn bij ons maar één klik verwijderd.

Diensten voor arbeidsbemiddeling

Dankzij de vele connecties ondersteunt BCUNİ haar studenten om hun professionele ontwikkeling op korte en lange termijn te versterken. Bij BCUNİ Career Center helpen we je een goede loopbaanroute uit te stippelen en je loopbaanstrategieën te bepalen.