Gastronomie Workshop Brussel Hoofdstad Unversıty

Gastronomie Workshop Brussel Hoofdstad Unversıty

Experts zijn het erover eens dat de combinatie van afstandsonderwijs en online en offline onderwijs het onderwijs in maatschappelijke branches ondersteunt. Met het laatste pandemieproces mag het geen verrassing zijn dat afstandsonderwijs wordt gecombineerd met op technologie gebaseerd onderwijs.

Experts zijn het erover eens dat de combinatie van afstandsonderwijs en online en offline onderwijs het onderwijs in maatschappelijke branches ondersteunt. Met het laatste pandemieproces mag het geen verrassing zijn dat afstandsonderwijs wordt gecombineerd met op technologie gebaseerd onderwijs. Maar de toepassing
Onlangs ontmoette hij afstandsonderwijs op veel afdelingen die onderwijs nodig hebben. Maar hoe zou het probleem van de praktijk worden opgelost, op dit punt namen supervisies of workshops een zeer belangrijke plaats in wat betreft het voltooien van de opleiding. grootte werd gegeven via het automatiseringssysteem dat studenten met een wachtwoord via Brussel Hoofdstad binnenkomen. Aanmeldings- en praktijkstudies werden verzorgd door de betreffende instelling in het instellingsgebouw. De Brussels Capital University heeft hier ondersteuning geboden bij het accrediteren en documenteren van de opleidingen.

No Comments

Leave a Reply